Solvay Annual Alumni Party 2019

[English caption below]

 

Sau một năm học hành và làm việc vất vả, tối thứ 7, 16/11 vừa qua 200 cựu học viên và học viên Solvay Việt Nam đại diện cho gần 3,000 thành viên Solvay khắp Việt Nam đã quy tụ về trung tâm Sài Gòn để cùng có một đêm tiệc khó phai.

 

Với chủ đề: “Làm hết sức, chơi hết mình” hay như các học viên Master thường “chế” vui thành “Học hết sức, quẩy hết mình”, đêm tiệc đã có rất nhiều phần giao lưu và tiết mục sôi động, độc đáo và cảm xúc.

 

 

Cùng cầu chúc một mùa Giáng Sinh an lành, hạnh phúc và thành công cho toàn thể anh chị em gia đình Solvay và những người bạn

 

Đừng quên chương trình MBA, MBQPM (Thạc sĩ Quản Trị Chất Lượng và Hiệu Quả Kinh Doanh), MMCOM (Thạc sĩ Marketing và Truyền thông) đang còn những cơ hội cuối cho ứng viên và suất học bổng cuối cho năm nay nhé bạn!

 

After a very hard working year, on the evening of Saturday, 16th of November 2019, over 200 Solvay alumni and students representing nearly 3000 Solvay members across Vietnam gathered at the heart of Ho Chi Minh City to have an unforgettable night.

 

 

With the theme “Work hard, Play wild”, the party had lots of emotional sharing, together with exciting and unique performances.

 

 

We wish you a merry Christmas, may happiness and success be with you, your families and friends.

 

 

Please do not forget the last chances to be participating and winning scholarships in our MBA (Master of Business Administration), MBQPM (Master in Business Quality and Performance Management) and MMCOM (Master in Marketing and Communication) courses!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *